Kolla upp taket i tid

Vet du med dig att det är väldigt många år sedan du sist la om eller renoverade taket på din villa så kanske det kan vara en bra idé att kolla upp det. För även om det ser bra ut utifrån då betyder inte det att det inte är alltför slitet på insidan undertill i pappen som lätt kan få håll som kan leda till att det läcker in vatten vilket i sin tur leder till fuktskador. Vi var nära att råka ut för det, för taket såg nytt och fint utanpå. Sen vet jag inte riktigt varför, men min man fick plötsligt för sig att det vore bra om plåtslagare kom och kollade på det. Så han ringde hit några plåtslagare från J.R Plåtslageri AB i Lund som kollade på taket. Och det blev väldigt bra, det kan jag inte säga något annat, är väldigt nöjd med det.

Och vi hade tydligen håll i pappen så om plåtslagarna inte hade upptäckt det och åtgärdat det så hade vi kunnat få fuktskador i taket som hade kunnat sprida sig ner i väggarna och genom hela huset så att det hade blivit röta som inte gått att fixa. Tycker att de på J.R Plåtslageri AB gjorde ett väldigt bra jobb också, de var personliga men samtidigt kändes det verkligen att de kunde sin sak så det var ingen som helst oro över att det inte skulle bli exakt så som du önskar.

Så är det någon av er som också riskerar att ha problem med era tak så se till att fixa det så snart som möjligt innan problemen uppstår. Och jag rekommenderas J.R Plåtslageri ABs plåtslagare för er som bor i Lund.