Fotografierna till min nya blogg

Funderade väldigt länge om jag skulle starta en blogg eller inte. Tänkte att det vore kul att skriva lite om mitt liv men framförallt om saker jag tänker på. Därför kan det handla om allt möjligt, en väldigt salig blandning här. Och jag vet att jag har saker att skriva om och att jag inte tröttnat på det. Sen är det en annan sak när det kommer till bilderna, för jag kan verkligen inte kalla mig själv för fotograf. Jag kan ta bilder men det är sällan några proffsfotografier.

Har inga direkta bilder här på bloggen men tanken är att jag ska flytta över den till en annan domän sen. Och bilderna ska vara tagna av August Järpemo Fotograf & Webbdesigner. Så det blir inga bilder från min vardag utan det blir helt enkelt snygga bilder inom det område som jag skriver om tagna av en annan fotograf i Enköping.

Jag förstår i och för sig att det kan vara kul att ta bilder själv så att det speglar mig och min stil och mitt liv mer. Men jag vill inte lägga upp bilder av dålig kvalitet utan då laddar jag heller upp mindre och bra bilder istället. Så om jag köper in några bilder då och då från August Järpemo Fotograf & Webbdesigner så kommer jag kunna använda mig av dem. Tänker även att jag ska börja skriva längre blogginlägg lite mer sällan. Så att när jag väl skriver så får ni en ordentlig genomgång av vad jag har gjort istället för att bara läsa några meningar om dagen.
Förhoppningsvis tycker ni att det låter som en bra idé för jag vill inte förlora er som läsare, varken er som bor här i Enköping precis som mig eller er som bor runt omkring i andra delar av landet. All kärlek till er!