Våga ta hjälp av ett byggföretag!

Jag har ärligt talat aldrig förstått mig på personer som vägrar ta hjälp av byggföretag för sina renoveringar för att de vill göra det på egen hand. De som tror att de på något sätt är bättre än alla andra för att de utför renoveringarna på egen hand istället för att anlita hjälp. Som att det på något sätt skulle vara en förlust för dem att anlita hjälp och våga erkänna att vissa saker är för mycket för dem att göra själva.

Själv har jag inga som helst problem med att erkänna när det är något jag inte riktigt klarar av att göra på egen hand. Jag är inte något vidare händig så tycker alltid att det är bra att ta professionell hjälp snarare än att försöka göra byggarbetena på egen hand. Vet att det blir betydligt bättre om jag överlåter ansvaret till hantverkare och snickare med utbildning och erfarenhet istället för att jag på egen hand ska göra försök för att genomföra rivningarna och renoveringarna.

Har haft kontakt med ett byggföretag i Saltsjöbaden tidigare när vi höll på och skulle renovera matsalen här hemma. Ville ta ner väggen mellan vardagsrummet och matsalen för att få en mer öppen planlösning för att det inte skulle vara så små och instängda rum. Företaget som vi tog hjälp av var Irenell & Co AB och de var hur bra som helst. Vi hade verkligen aldrig, hur länge vi än jobbat, kunnat få det lika bra på egen hand. Snickarna fick riva väggen och de lyckades sedan få till det så att det idag knappt syns att det har varit en vägg där tidigare.

Du gillar kanske också...