Den moderna metoden superfloor

Har ett väldigt slitet betonggolv hemma, vilket på ett sätt blir lite rustikt och mysigt, men framförallt blir det bara tråkigt när det är så slitet. Har inte tänkt på det på länge men sen nu plötsligt så kom jag och tänka på det när jag var besök hemma hos några bekanta och de hade ett betonggolv som var blankt och skinande, väldigt snyggt. Insåg direkt att det är dags att göra någonting åt vårt golv hemma, att det inte kan fortsätta att se ut som det gör nu.

Prata med dem om det, sa ingenting om hur slitet vårt golv är, men sa att jag tyckte att deras var väldigt blank och fint och att vi också skulle behöva putsa vårat lite också, för att få veta hur de lyckats få till det så. Tydligen är det någon modern metod som heter superfloor där man slipar betonggolven och på det sättet får dem precis så som man vill ha dem. De hade tagit hjälp av Golvsliparna Sweden AB och rekommenderade dem. Tackade för rekommendationen och telefonnumret till Golvsliparna Sweden AB som de gav mig och sa att jag skulle fundera lite. Vet faktiskt inte vad det finns för andra företag inom betonggolvsbranschen här i Vasastan så kanske inte ska hoppa på och ta första bästa. Även om det alltid är skönt att anlita företag som man har fått rekommendationer på eftersom man då kan vara säker på ett man får ett gott resultat.

Verkar som att superfloor är grejen i alla fall. HTC superfloor om det ska vara exakt. Ska läsa på lite mer och se om det kan vara lösningen för våra slitna betonggolv hemma eller om de behöver något ännu mer omfattande och avancerat för att återfå sin forna glans.

Du gillar kanske också...