Dags att gå till frisören igen

Ja, jag har slitna toppar, jag vet. Borde gått till frisören och fått det toppat för länge sedan man har som vanligt skjutit upp det. När jag var yngre och hade kort lugg så var jag på frisörsalongen ofta för då var jag tvungen att klippa luggen för att den inte skulle hamna ner i ögonen. Men nu när håret är hellångt, där luggen är lika lång som längderna, så behöver jag inte alls göra det lika ofta och det känns väldigt skönt. För det är ändå en lite onödig kostnad som jag gärna slipper när det är möjligt.

Men håret har börjat bli lite för tovigt och fastna i borsten när jag försöker dra den genom håret, framförallt i topparna. Så därför tänker jag att det bästa jag kan göra är att bara ringa och boka en klipptid. Jag har ingenting att förlora på det och det är lika bra att jag ser till att göra det direkt för annars kommer de bli tvungna att klippa ännu mer för att få bort det värsta slitna.

Frisörsalongen jag gick till tidigare var Beauty By Us och även om det nu är närmare ett år sedan jag var där sist så tror jag att jag kommer gå dit igen. Är så mycket skönare att gå tillbaka till samma ställe och de har dessutom hyfsade priser också. Inte som många andra frisörsalonger här omkring i Vasastan som kan ta 1000 kronor för att toppa håret.

Du gillar kanske också...